(ВІДЕО) У Хмельницькому відбувся Чемпіонат Держприкордонслужби України з самбо пам'яті героїв-прикордонників

НАЗАД
21 квiтня 2024 15:02

Це перший чемпіонат серед прикордонників з початку повномасштабного вторгнення.

У змаганнях взяли участь 13 команд з різних областей України, які представляли прикордонні загони, а також навчальні заклади та підрозділи Держприкордонслужби.

«Самбо — це вид спорту справжніх чоловіків, який загартовує та дає змогу впевнено поводитися в умовах бойових дій чи екстрених ситуацій», - говорить начальник фізичної підготовки і спорту Чернігівського прикордонного загону Максим Мельник.

«Проводимо чемпіонат у дещо оновленому форматі. У змаганнях беруть участь саме діючі військовослужбовці. Сюди з'їхались прикордонники з різних загонів, зокрема і з бойових підрозділів, тож цей чемпіонат є своєрідною реабілітацією для військовослужбовців. Вони зібрались, зустрілися з побратимами, відпочили від щоденного навантаження», - каже в.о. голови Спортивного  комітету ДПСУ полковник Євген Трачук.

В серії динамічних та напружених поєдинків перемогу здобула команда Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Друге місце вибороли спортсмени Одеського прикордонного загону, третє – ОКПП «Київ».

Вітаємо спортсменів-прикордонників з успішним виступом на змаганнях та бажаємо подальших успіхів!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси